Cyberpunk 2077’nin En İyi ve En Kötü Sonu!

1 Ocak 2021

Cyberpunk 2077’nin sonları, kampanya boyunca V’nin yaptığı seçimlere bağlı olarak ve bazılarının diğerlerinden daha olumlu sonuçlanmasına bağlı olarak büyük farklılıklar gösteriyor. Bu yazı,Cyberpunk 2077’deki oyun sonu içeriği için BÜYÜK SPOILER’lar içerir.

Cyberpunk’ın geri dönüşü olmayan noktasının ötesinde V için hangi sonların mevcut olduğu, yalnızca oyuncunun tamamlamayı seçtiği görev serilerine ve V’nin Johnny ile olan ilişkisine bağlıdır. Ancak, diğer bazı faktörler olabilir. Cyberpunk’ın geri dönüşü olmayan noktasının ötesinde V için hangi sonların mevcut olduğu, yalnızca oyuncunun tamamlamayı seçtiği görev serilerine ve V’nin Johnny ile olan ilişkisine bağlıdır. Ancak, diğer bazı faktörler olabilir.

Oyuncu hangi görev rotası seçilirse seçilsin Johnny’nin V’nin vücudunda yaşamasına izin verirse, Samuray gitaristinin Night City’yi geride bıraktığı kasvetli bir sahne verilecek. Oyuncunun nasıl baktığına bağlı olarak acı tatlıdır, bu yüzden tamamen “kötü” veya “iyi” olmaktan ziyade yolun ortasıdır.

En Kötü Son: İntihar

Bu son, Cyberpunk 2077’de onu seçecek kadar talihsiz olanlar arasında büyük ölçüde en kötü olarak kabul edilir. V, bunun “en az kanlı” seçenek olduğu, yani sonucun en az zayiat vereceği iddiasını öne sürüyor ve Johnny isteksizce kahramanın bunu yapmasına izin veriyor. Ancak oyuncunun Cyberpunk’ın son kredilerinde karşılaştığı şey son derece üzücü. Bitiş jeneriği, oyuncunun Misty’s çatısı üzerindeyken seçtiği yola uygun video mesajlarını gösterecektir.  Oyuncu intiharı seçerse, bu mesajların her biri bu sona özgüdür. V’nin kampanya boyunca arkadaş olduğu karakterler, arkasında V’nin yardım edebilecek kaç arkadaşı olduğunu fark etmemiş gibi göründüğü konusunda Judy’ninki kadar kalp kırıcı mesajlar bırakacaklar.

Kötü Son: Hanako’nun Anlaşmasını Kabul Edin

Hanako’nun Yadigâr’ı V’nin beyninden çıkarmaya yardım etme teklifi, ana karakterin hayatını kurtarmak için en güvenli seçenek gibi görünüyor ve o güvenilir bir karakter gibi görünüyor. Aslında, Hanako, Soburo Arasaka’nın intikamını almayı nasıl seçtiğine rağmen sözünü tutuyor, bu da bu sonun bu kadar şaşırtıcı derecede korkunç olmasını sağlayabilir. V, Ara ve Yok Et sırasında Takemura’yı kurtarabilirse, bu son daha da kötüleşir. Son görevde tek başına uçmak yerine tanıdık bir yüze sahip olmak rahatlatıcı olsa da, V Arasaka tarafından tuzağa düşürüldükten sonra, Takemura maalesef paralı askere ya ruhunu Arasaka’ya tam anlamıyla satmak ya da 6 ay içinde ölmek için bir sözleşme veren kişi olacak. V bu fırsatı geri çevirip geri kalan günlerini istediği gibi yaşamak için Dünya’ya dönebilse de, jenerik sırasındaki video mesajları, hepsinin de söylediği gibi, romantizmi olanlar da dahil olmak üzere NPC’lerde bir kapanma eksikliği olduğunu ima ediyor.

İyi Son: Johnny Ve Rogue Direksiyona Geçsin

cyberpunk-2077-rogue-arasaka

Johnny’nin son görevde V’nin vücudunu devralmasına ve yardım için Rogue ile iletişime geçmesine izin vermek, ancak oyuncu  Rogue’un hikayesini Cyberpunk 2077’de bitirdiğinde ortaya çıkabilir, yani Blistering Love’ı bitirmek. Arasaka Kulesi için planları, o günkü ile aynı: Yere yakın. Pervasızdır, ancak Rogue’un kaynakları sayesinde Johnny, planlandığı gibi Mikoshi’ye gider ve sonuna doğru yürek burkan bir zayiat verir. Bu son benzersizdir çünkü V ve Johnny’nin bilinçleri Mikoshi’de bölündüğünde, oyuncu V yerine Johnny’yi kontrol etmeye devam edecektir. Krediler sırasında, mesajlar “Umarım iyi bir hayat geçirirsin” şeklinde olacaktır.

En İyi Son: Aldecaldos’tan Yardım İsteyin

V’nin geleceği için bir tedavi ve görünüm için en umutlu üsluba sahip olmanın yanı sıra, bu, V’nin Judy veya Panam’la romantizm kurması durumunda gerçekten mutlu bir sona sahip olmak için tek fırsattır. Judy’nin nihai hedefi Night City’den ayrılmak olduğu için, çıkıyorlarsa V ile gidecek. Panam’ın romantizmi olup olmadığına bakılmaksızın, ikisi ne olursa olsun güçlü bir ilişkiye sahip olacak. Birçok oyuncu bu Aldecaldos, gelecekte V için bir çare bulacaksınız anlamına gelebilir.

Gizli Bitiş: Johnny Silverhand Solo Run

Kazanması zor bir son ve belirli ön koşulları var. Aynı şekilde, bu görev en zor versiyondur çünkü Johnny tamamen yalnız kalacak, bu yüzden oyuncular için eğlenceli bir meydan okuma olarak var. Ek olarak, Johnny bu görev sırasında ölürse, oyuncunun bir kez daha denemesine izin vermek yerine oyun hemen sona erecektir. Ne yazık ki, biten oyuncular görevi başarıyla bitirdikten sonra aldıkları Rogue oyunuyla aynıdır.

Ozan SuperApp ile 7/24 transfer, QR kod ile ödeme, e-Pin ve oyun kodu alımı, Cashback kazançları gibi sayısız avantajı elde edebilirsin. Hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunlarda ve tüm harcamalarında dijital finansın kazançlı avantajını Ozan SuperApp’le yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.