Ozan SuperApp’in Cookshop Cashback Kampanyası ile Lezzetli Anlar

10 Eylül 2021

Hem kahvaltının şahanesini, hem atıştırmalığın lezzetlisini, hem de tatlının tek adresini senin için aynı çatı altında toplayan Cookshop’a merhaba de! Ana yemekler ve özel tarifler de dahil olmak üzere, her damak zevkine hitap eden bu restoranda tek bir şey yok… Yok yok! Sen de yoksan, hazırlan çünkü hem doyacağın hem de kampanyalarla kazanacağın bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculuk boyunca sana garanti edeceğimiz iki önemli şey var; Ozan SuperApp’li olmaya bayılacaksın ve yazının sonunda kesin acıkacaksın!

2008 yılından bugüne İstanbul merkezli bir restoran zinciri olarak hizmet veren Cookshop; cafeye gitmek istediğinde cafe hizmetinin en klasını sunan, “bistro olsa fena olmaz” dediğinde bu işin kitabını yazan markalardan biri. Türkiye’nin farklı şehirlerinde pek çok şubesi bulunan Cookshop Cashback kampanyalarıyla da kazancına kazanç katabileceğin adreslerden biri. Ama bu işin püf noktası önce Ozan SuperApp’li olmakta!

Bitmeyen Cookshop Serpme Kahvaltı

cookshop-cashback-serpme-kahvalti

Pazar günlerini tanımlayan 3 kutsal kelimeden haberin var mı? Tatil, dinlenme ve eğlence dediğini duyar gibiyiz. Ama o iş öyle değil. Pazar günlerinin kutsalı olan üç kelime kahvaltı, kahvaltı ve kahvaltıdır. Çünkü bizim dilimizde “Pazar kahvaltısı” diye bir tamlama bile vardır. Peki, bu tamlamanın tamlayanı kim dersin? E bu kadar açıkladık hadi iyisin söyleyelim; tabii ki Cookshop kahvaltı!

25’ten fazla ürün ve ek ürün servisleriyle Pazar günlerinin üç öğününü kahvaltı olarak yapabileceğin bolluğu, Cookshop senin için sunuyor. Öte yandan bu restoranda da Ozan SuperApp ile cashback kampanyaları sürüyor! Daha ne olsun yeme de yanında yat!

Efsane Tatlı Magnolia Cookshop’ta Doğdu

cookshop-cashback-magnolia

Son dönemde tatlı camiasına bomba gibi düşen tariflerden Magnolia, ülkemizdeki cafe – restoran menülerine Cookshop sayesinde girmiştir. Çünkü Cookshop 90’lı yılların efsanevi tarifini Türkiye’de ilk kez sunan restoran olma özelliğine sahiptir. Bu eşsiz lezzetin yoğun talep görmesiyle birlikte; diğer restoran ve cafelerde, yetmedi reklam ve dizilerde, yetmedi dergi ve gazetelerde bile Magnolia’yla karşılaştığımız o furya başlamış oldu.

E haklısın güzel de oldu. Crumble dokusunun ve krema tadının keyfine vardığın bu güzel tatlıdan asla bıkmayacağına eminiz. Ama tüm bunlardan daha güzel bir şey oldu! Ozan SuperApp Cashback kampanyalarına Cookshop alışverişleri de dâhil oldu. Sana yemesi ve kazanması kaldı!

Hafif Tercihler İçin Fit Cookshop Seçenekleri

cookshop-cashback-fit

Yemek yemek söz konusu olunca, kriterlerinin arasına kalori hesabı giriyorsa elindeki hesap makinesini yavaşça yere bırak! Çünkü özel fit menüleri sayesinde senin için bu hesabı çoktan yapmış bir marka var. Cookshop’ta sunulan fit menü seçenekleri ile lezzetin doruklarında uçman için yeterli hafiflik çoktan sağlandı bile.

Sağlıklı yiyeceklerin özel tekniklerle buluştuğu ve lezzetin havada uçuştuğu öğünler arıyorsan, açık adres veriyoruz! Sayısız salata seçeneği, sağlıklı ızgara tavuk ve balık menülerinden birini seç ve lezzetin fresh tadına doy. Hesap geldiğinde Ozan SuperApp sayesinde de QR kod ile ödeme kolaylığından faydalanarak en fit hareketi yapmayı unutma!

Ozan SuperApp ile Cookshop Cashback

Cookshop restoranlarında sınırsız lezzet keşfine çıktığında seninle olabilmek için, cashback kampanyalarına Cookshop restoranlarını da dâhil ettik! Böylece Pazar günleri kahvaltıda, öğle arasında veya atıştırmalıkta ve tabii ki her türlü tatlılıkta seninle olmayı garantiledik.

Ozan SuperApp’i indirdiğin an tüm dijital finans ayrıcalıklarına sahip olabileceğin gibi, her siparişte koşulsuz Cashback kazanma şansını da elde edeceğini unutma. Karekod ile ödeme seçeneği sayesinde hızlı ve güvenilir alışverişin tadını çıkar. E o zaman durma, hemen Ozan SuperApp’i indir!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.