Ozan SuperApp’ten Leziz Kıyak: Burger King Cashback

3 Eylül 2021

Hamburgerin ateşlisi makbul diyenler için, spesiyal ızgara burgerleriyle fast food menülerini alt üst eden Burger King hakkında hemen konuşmamız gerek. Çünkü bu restoranın menülerindeki lezzeti şimdi anlatmaya başlasak onlar yeni bir tarif keşfedene dek sürecek!

Bize sorarsan, ki biliyoruz sormaya geldin, hemen söyleyelim Burger King’in en efsanevi yönü cashback avantajları! Burgerciler arasındaki sonsuz rekabeti kazançla tatlıya bağlayan Ozan SuperApp kampanyaları, hangi burgerin taraftarı olursan ol daima senden yana! Daha fazla uzatmadan en güzel Burger King lezzetlerini senin için hemen sıralıyoruz.

Bir Burger King Klasiği: Whopper

burger-king-cashback-whopper

Burger King “Ateş seni çağırıyor” sloganıyla efsanevi ızgara lezzetini tam on ikiden vurduğunu Whopper ile tescilledi! Ateş mevzusunun hikayesi şöyle; Burger King kurucularından Jim McLamore 1950’lerde yeni bir ızgara icat ediyor. O dönem kullanılan standart ızgaraların aksine bu yeni icat alevlerin ızgaradan dışarı çıkmasına izin veriyor. Burger King hamburgerleri de bu yöntemle pişiriliyor.

Whopper ise “kocaman” anlamına geliyor. Adını büyüklüğünden alan devasa Whopper, porsiyonlarıyla da tam bir öğrenci dostu! Fiyatlandırma seçeneklerindeki kral hareketlere de bir ekleme, Ozan SuperApp’ten Burger King Cashback ile geliyor. Madem ne var ne yok döktük ortaya, gel bir de ötesini dinle o zaman.

Duble Burger Furyası: Big King

burger-king-cashback-big-king

Burger King dev porsiyonlu çift katlı hamburger furyasına karşılık olarak Big King hamlesini yapmıştı. Big King; özel King sosu, ızgara tadındaki burger eti ve soğanıyla furyanın dikkat çeken isimlerinden oluyor.

Bir üst modeli Big King XXL ise tam bir burger gökdeleni. Bu güncelleme paketiyle tam 2.5 kat büyüyen Big King XXL burger dünyasının en büyüklerinden olmaya aday.

Krallara Layık Tavuklu Sandviç: Chicken Royale

burger-king-cashback-chicken-royale

Tavuğun kral olduğu tek restoran Burger King, Chicken Royale ile tavuk burger kalıplarını tek seferde yıkmıştır. Tavuk burger furyasında tavuk severlerin önceki seçeneklerini iptal eden dehşet lezzet Chicken Royale, çıkışından bugüne en sevilen tavuk burgerler arasında yer alır.

Formunda sandviç servisinin benimsendiği bu harika menünün tek güzelliği lezzeti mi sandın? Yapma böyle. Tarifiyle midenin, fiyatıyla cebinin, görüntüsüyle gözünün bayram edeceği bu burgerde elbette pek çok güzellik bir arada!

İmkânsız Et ile Vegan Lezzet: BK Planty Whopper

burger-king-cashback-bk-planty-whopper

Sana Burger King sözlüğünde olmayan bir kelimeden bahsetmek istiyoruz. “İmkânsız” kelimesi diğer hamburger restoranlarının ağzını açık bırakacak şekilde Burger King lügatinden silindi! Nasıl mı? BK Planty Whopper’ın icadıyla.

BK Planty Whopper’da “Impossible Meat” yani “İmkansız Et” adı verilen, hiç bir hayvansal ürün içermeyen bir köfte kullanılıyor. Et gibi ama değil, burger ama et değil, et değil ama nefis diye diye yemeye doyamayacağın bu mucize vegan dünyasının baş tacıdır. Hiç bir şekilde hayvansal gıda içermeyen bu hamburgerde her seferinde imkânsızı ısırmak mümkün.

Veganların hamburger talebini delicesine karşılayan bu burgere elbette rağbet büyük, hatta sırf merakından vegan olmayanlar bile tüketiyor. Yani korkma, vegan değilsin diye eli boş dönmezsin. Dokusu ve tadıyla et lezzetini yakalayan bu burgeri, zaten vegan değilsen bile mutlaka yemelisin! Ozan SuperApp sayesinde QR kod ile ödeme yapabileceğin Burger King restoranlarında, her menüde kazanmayı ihmal etmemelisin.

Ozan SuperApp ile Burger King Cashback

Hamburger deyince akla hangi restoran gelir bilinmez ama cashback kampanyaları deyince akla Ozan SuperApp geliyor! Sen tercihini Burger King’ten yana yaptıysan, seni yalnız bırakır mıyız? Yedikçe kazanacağın, kazandıkça yiyeceğin Burger King Cashback kampanyasını senin için başlattık!

Birkaç dakikada sahip olabileceğin Ozan SuperApp hesabınla, bir ömür süren kampanya kazançlarına ortak olabilirsin. Karekod ile ödeme seçeneği de dâhil olmak üzere tüm dijital finans güzelliklerine tek tıkla ulaşabilirsin! Burger restoranları arasında en iyisine karar vermeden önce Ozan SuperApp’i indir, sonra hangisine gidersen git kazançlı çıkman garanti. Merak etme, o iş bizde!

Şu an için bu kampanya sonlandı yenileri için takipte kalın!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.