Brawl Stars’ın Brawl-O-Ween Etkinlikleri Açıklandı!

27 Ekim 2021

Brawl Stars geleneksel Cadılar Bayramı etkinliği olan Brawl-O-Ween resmi olarak duyuruldu. Supercell yapımı oyun Brawl Star’ın bu yılki ürkütücü cadılar bayramı etkinliği sizi bekliyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan Brawl Talk’ta küçük ölçekli bir etkinlik ile dört yeni görünüm ve etkinliğe özel oyun modu tanıtıldı.

Her oyun modunda görünmez olabilen Brawlerlar, ürkütücü sezona uyacak şekilde yeniden ayarlanacak. Görünmezlik özelliği oyundaki her oyuncu için 10 saniye’de bir 7 saniye olacak şekilde ayarlanacak. Görünmezlik, oyuncuların kaçış yolu olarak kullanabilecekleri ellerinin altındaki yardımcıları olacak. Bu sayede ölmelerini önleyebilecek ve rakiplerinden kurtulabilecekler.

Brawl Stars'ın Brawl-O-Ween Etkinlikleri Açıklandı!

Brawl-o-ween etkinliği ile birlikte bu sene oyuna dahil edilecek yeni içeriklerde bulunuyor. Cadılar bayramı temalı Swamp Gene, Ghost Squeak, Headless Rider Stu ve Count Pengula oyuncuları bekliyor. Etkinlik hakkında Supercell’den henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da önümüzdeki haftadan itibaren etkinliğin start alması bekleniyor.

Brawl Stars'ın Brawl-O-Ween Etkinlikleri Açıklandı!

Brawl-O-Ween Etkinlikleri Açıklandı! Bu etkinlikten bir hafta sonra ise Brawlywood sezonu start alacak. Brawlywood ile birlikte toplanacak kozmetik ürünler, yeni Brawl Pass ve Chromatic Brawler Lola oyun severleri bekliyor. Club Rework ise önümüzdeki sezon ile birlikte yayına alınacak gibi gözüküyor. Geliştirici bu rework’u ertelemişti konu ile açıklamayı ise önümüzdeki ay içerisinde yayınlayacağını belirtmişti.

Ozan SuperApp ile 7/24 transfer, QR kod ile ödeme, e-Pin ve oyun kodu alımı, Cashback kazançları gibi sayısız avantajı elde edebilirsin. Hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunlarda ve tüm harcamalarında dijital finansın kazançlı avantajını Ozan SuperApp’le yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.