Assassin’s Creed Valhalla’da Gizli Sonun Kilidini Açma!

30 Kasım 2020

Pek çok oyuncu, Assassin’s Creed Valhalla’da aslında gizli bir son olduğunu fark etmeyebilir. Bu kılavuz, gizli sonun nasıl açılacağını gösterir.

Assassin’s Creed serisinin hikayesi her zaman binlerce yılı ve düzinelerce karakteri kapsayan genişleyen bir hikaye olmuştur ve Assassin’s Creed Valhalla, Vikinglerinin dahil edilmesiyle olay örgüsünü daha da karmaşıklaştırmaktadır. Oyunculara Suikastçılar ve Tapınakçılar arasında devam eden savaş hakkında daha fazla bilgi verildi, ancak bu turda İngiltere’de 800’lerin sonlarında neler olup bittiğini görebiliyoruz.

Assassin’s Creed Valhalla’da durum böyle karmaşık değil, çünkü çoğu oyuncu oyunun gizli bir son içerdiğini fark etmeyebilir. Bu sona yalnızca birkaç özel koşul yerine getirilerek erişilebilir ve Eivor’un hikayesinin tamamı hakkında bazı ilginç bilgiler ortaya çıkarabilir. Bu kılavuz, oyunculara gizli sona nasıl erişeceklerini gösterir. Assassin’s Creed Valhalla’nın gizli sonunun kilidini açmak için oyuncuların oyun boyunca Animus Anomali bulmacalarının onunu tamamlamaları gerekecek. Bu bulmacalar özellikle zor değil, ancak oyuncuların parkurlanabilen platformlar oluşturmak için bir ışık huzmesini kontrol etmesi gerekecek. Bu bulmacaların her biri tamamlandığında, oyuncu gizli sonunu görmek için oyunun son görevini tamamlayabilir.

  • Anomali # 1- İlk anomali, Norveç’in Hordafylke şehrinde bulunmaktadır. Oyuncular bunu haritanın kuzey-batı köşesinde bulacaklar ve aslında Norveç’te olan tek şey bu. Diğer tüm Anomaliler İngiltere’de bulunacaktır
  • Anomali # 2- İngiltere’de bir kez oyuncuların East Anglia’daki Needham Gölü’ne gitmeleri gerekecek. Oyuncular onu doğrudan nehir kıyısında Edmund’s Hope’un doğusunda bulacaklar.
  • Anomali # 3- Üçüncü Anomali Ravenothorpe bölgesindeki Ledecestrescire’da bulunacak. Buraya gelmenin en iyi yolu, Ragnarsson Lookout’tan güneybatıya seyahat etmektir.
  • Anomali # 4- Dördüncü Snotinghamscire’da bulunur ve oyuncular onu yakındaki tepede bulacaklar.
  • Anomali # 5- Sciropescire’ın güney sınırında oyuncular, Quartzite Ridge adlı bir yerde beşinci anomaliyi bulacaklar.
  • Anomali # 6- Bu anomali, Wiht Adası bölgesinde bulunacak. Oyuncular anomaliyi adanın uzak doğu kısmında bulabilecekler.
  • Anomali # 7- Lincolnscire’da oyuncular, Bazilika Harabeleri’ndeki ahşap bir platformun üzerinde bu Anomaliyi izleyebilecekler.
  • Anomali # 8- Sekizinci Anomali, Northumbria’da Thornburg Henges’te bulunacak.
  • Anomali # 9- Oxenfordscire’da oyuncuların Anomaliyi bulmak için buradaki göle gitmeleri ve doğuya, Su Kemerine gitmeleri gerekecek.
  • Anomali # 10- İngiltere’nin en güney kesiminde oyuncular son Anomaliyi Southern Sisters’ta bulabilecekler.

Assassin’s Creed Valhalla; Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox Series X ve PlayStation 5’te oynanabilir.

Ozan SuperApp hem oyunlarda hem de dijital ve fiziksel tüm alışverişlerinde avantajlı fiyatları ile yanında. Sürpriz cashback kampanyaları, 7/24 transfer ve QR kod ile ödeme özelliklerinden yararlanmak için hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunun ve tüm harcamalarının keyfini dijital finansın avantajlarıyla Ozan SuperApp’te yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.