Assassin’s Creed Valhalla Haritaları Açıklandı! (Asgard, Jotunheim dahil)

9 Kasım 2020

Assassin’s Creed Valhalla’nın haritaları, bir dizi yeni oyun içi ekran görüntüsü sayesinde çevrimiçi olarak sızdırıldı ve serinin en geniş oynanabilir alanını ortaya çıktı!

Assassin’s Creed Valhalla, başlangıçta Vikingler çağında Norveç’e gidiyor. Baş karakter Eivor (erkek ya da kadın olabilir ) sonunda anavatanlarını geçerek İngiltere’ye, diğer ülkelere ve ayrıca hikayeyi anlatmak için normalde gidebileceği ve yaşayabileceği birkaç diyara giriyor. Valhalla adı Kesinlikle Eivor’un birçok efsanevi figürle etkileşime gireceği konusunda bir ipucu veriyor ve oyun gerçekten de Assassin’s Creed Origins ve Odyssey ile aynı fantastik karşılaşmalara doğru eğiliyor gibi görünüyor.

Assassin's-Creed-Valhalla-england-map

Yeni konsollarda, Assassin’s Creed Valhalla, 4K 60fps oyun ve mevcut nesil sürümlere kıyasla çok daha gelişmiş yükleme süreleri vaat ediyor. Assassin’s Creed Valhalla’nın geniş oynanabilir alanları etrafındaki seyahatlerini planlamalarına yardımcı olacak bir dizi haritayı paylaştı. Buna Norveç, İngiltere’nin açık dünyası ve Vinland, Asgard, Jotunheim’daki daha küçük alanlar dahildir. Üç küçük alandan Vinland, Vikinglerin yaşadığı yer olarak bilinen, tanımlanmamış bir tarihi bölge iken, Asgard ve Jotunheim, Eivor’un tanrılarla karşılaşıp savaşacağı efsanevi İskandinav mitolojisi yerleridir.

Haritalara bakarak oyuncular, yeni Assassin’s Creed  deneyiminde  bekleyebilecekleri bazı görev türlerinin bir ön izlemesini görebilirler.  Görüş noktaları, Assassin’s Creed Odyssey’deki kartalla aynı şekilde gösterilirken, pençe izleri tipik olarak bir tür avlanma zorluklarını gösterir. Ubisoft daha önce Assassin’s Creed Valhalla’nın haritası için daha az simge kullanacağını ve bunların yerine keşif yapmayı teşvik eden noktalarla yer değiştireceğini belirtmişti.

Simge aşırı yüklemesi, oyuncuların oyunların açık dünyalarını tüketmesinin nedenlerinden biridir.

Assassin's-Creed-Valhalla-Jotunheim-map

Bu haritalarda gösterilenler gibi oynanabilir devasa alanlar ilk başta ürkütücü olabilirken, oyuna serileştirilmiş bir TV şovu gibi davranmak her şeyi yönetilebilir hale getiriyor. Bunlar, çok sayıda eğlenceli parça içeren devasa deneyimlerdir. Oyun şimdiden harita paylaşımları ile büyük bir heyecan yarattı bile! Assassin’s Creed Valhalla, 10 Kasım 2020’de PS4, Xbox Series X / S, PS4, Xbox One, PC ve Google Stadia’da yayınlanacak. İşte diğer haritalara kısaca göz gezdirelim.

Assassin's-Creed-Valhalla-asgard-map

 

Assassin's-Creed-Valhalla

Ozan SuperApp hem oyunlarda hem de dijital ve fiziksel tüm alışverişlerinde avantajlı fiyatları ile yanında. Sürpriz cashback kampanyaları, 7/24 transfer ve QR kod ile ödeme özelliklerinden yararlanmak için hemen Ozan SuperApp’i indir, oyunun ve tüm harcamalarının keyfini dijital finansın avantajlarıyla Ozan SuperApp’te yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.