Amazon Prime Gaming, Eylül Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

9 Eylül 2021

Amazon Prime Gaming ile Knockout City, Sam & Max Hit the Road, Brawlhalla, Genshin Impact ve çok daha fazlası ücretsiz olarak sevenleri ile buluşuyor.

 

Eylül ayı boyunca Amazon Prime Gaming üyeleri, Knockout City, Sam & Max Hit the Road, Candleman the Complete Journey, Puzzle Agent, Secret Files 2: Puritas Cordis, Tools Up! ve Brawlhalla gibi daha birçok oyunda yeni oyun içi ödül ve geliştirmelerin ücretsiz olarak keyfini sürebilecek.

Prime Gaming, Eylül ayı ücretsiz oyunlarına bu adresi ziyaret ederek sahip olabilirsiniz.

Amazon Prime Gaming’e sahip herkesin Eylül 2021’de ücretsiz olarak alabileceği ücretsiz oyunlar:

Knockout City – Velan Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından EA Originals etiketi ile yayınlanan Knockout City, yakartop tutkunlarının sahaya çıkmasına izin veriyor.

Sam & Max Yola Hit the Road – En zorlu vakalarını çözmeye çalışırken, sopanızı alın, bir siren gibi çalın ve Polis Sam & Max ile Yola Çıkın.

Candleman The Complete Journey – Benzersiz bulmaca oyununda oyuncular, uzaklardaki ışığı aramak için büyülü mekanları keşfederek yalnızca 10 saniye boyunca yanabilen küçük bir mum rolünü üstleniyor.

Puzzle Agent – Bağımsız çizgi roman sanatçısı Graham Annable’ın benzersiz anlatımı ve görsel ziyafeti ile yaratılan Puzzle Agent, oyuncularını zorlu bir maceraya çıkarırken aynı zamanda heyecanlandırmaya devam ediyor.

Secret Files 2: Puritas Cordis – Oyuncular bir cinayete tanık olup, yalnızca kıtaları değil aynı zamanda yüzyıllar öncesini kapsayan olayların merkezine doğru adım attıklarında dünya bir felaketin eşiğindedir.

Tools Up! – Oyuncuların çılgınca restorasyon partisine ev sahipliği yapmak için zamana karşı yarıştığı çok oyunculu bu oyunda sizde maceraya atılın!

Unmemory – Oyuncuları gerilim filmi çekmek için bulmacaları ve okumayı karıştıran metin odaklı gizemli oyunu keşfedin.

Daha fazla oyun ve eklenti için Amazon Gaming Loot sayfasını kontrol edebilirsiniz.

Ozan SuperApp ile oyun kodları, sürpriz cashback kampanyaları, 7/24 para transferi ve QR kod ile ödeme gibi sayısız avantajı elde edebilirsin. Hemen Ozan SuperApp’i indir, heyecan dolu oyun deneyimi ve tüm harcamalarında dijital finansın avantajını yakala!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.