2022 Steam Yaz İndiriminde Hangi Oyunlar Yer Alacak?

20 Haziran 2022

Oyun tutkunlarının vazgeçilmez platformu Steam, her yaz olduğu gibi 2022 yılında da indirimlerle baş döndürüyor! Milyonlarca kullanıcısı için düzenlediği yaz indirimleri merakla beklenen Steam’in, bu yıl pek çok sürprizle karşımıza çıkacağı kesin! 

Sen de sabırsızlıkla Steam indirimleri 2022 bekleyişine geçtiysen meraklanma, biz o işi senin için çözdük. Fiyatında indirime gidileceği konuşulan birbirinden harika oyunları senin için bir araya topladık! 

Yazın geldiğini termometreden değil de Steam yaz indirimleri oyunlar listesinden anlayanlar kulübüne biz de üyeyiz. Bu sayede indirime girecek oyunlar hakkında ne kadar kulis varsa hepsini topladık ve senin için derledik. Maceradan aksiyona, korkudan FPS oyunlarına kadar sayısız çeşitte indirim bu yaz Steam’de seni bekliyor! 

Steam kullanan herkes gibi senin için de yaz indiriminin heyecanı sardıysa, her zaman olduğu gibi doğru yerdesin. Çünkü bu yazımızda Steam yaz indirimleri içinde yer alacak oyunlara dair tüyolar paylaşacağız! En sevdiklerinin bir araya geldiğinden eminiz ama son söz sende. Oynarken keyif alacağın indirimiyle kazancını, heyecanıyla nabzını tavan yaptıracak indirime girmesi öngörülen oyunlara hazırlan, başlıyoruz! 

Steam Yaz İndirimi Nedir? 

PC oyunları denince akla Steam, indirim denince de akla Steam yaz indirimleri geliyor. Çünkü oyun platformları arasında belki de en yüksek oranlı ve en fazla oyun çeşidiyle indirim dönemi başlatan platform Steam oluyor. 

Bilgisayar oyunlarına olan tutkunu indirim coşkusuyla birleştir diye Steam yaz indirimleri ve oyunlar hakkında bilmen gerekenleri toplamaya karar verdik. Yakın zamanda oyun camiasının hiçbir platformunda göremeyeceğin kadar büyük bir indirim kampanyası Steam’de başlayacak! O zaman tek yapman gereken Steam indirimleri 2022 yazımızla öğreneceğin fırsatları not almak! 

Dünyanın en büyük oyun platformlarından biri olarak Steam’in pek çok indirim süreci var ve alışkanlıkla büyümeye de devam ediyor. Özellikle Steam yaz indirimleri oyunlar ve aktiviteleri almak için fırsat arayanların müjdesi desek yeridir. 

Senin de çok seveceğine emin olduğumuz pek çok oyun alternatifi bu yıl Steam yaz indirimlerinin listesinde olacak. Steam indirimleri 2022 belki de tüm indirim süreçlerinin en kârlısı olacak. Ayrıca sana bir sürprizimiz daha var! Yazımızın sonunda bekliyor. 

Steam pek çok platformdan farklı olarak, kullanıcıları için hem güncel oyun rehberini hem yüksek oranlı indirim süreçlerini hem de en sevilen oyun alternatiflerini bir arada sunar. Milyonlarca PC oyuncusunun dört gözle beklediği Steam yaz indirimleri, senin için de fırsatlarla dolu! 

Steam yaz indirimleri; her yıl Steam kullanıcılarına sağlanan ve belirli oyun – aktivite listeleriyle açıklanan indirim kampanyalarıdır. Bu kampanyalar sayesinde hep almak istediğin, oyun zevkini doyasıya yaşayacağın alternatifleri bir arada bulabilirsin. 

Aynı anda birden fazla oyun almaya yetecek kadar bütçe planı yapmak da Steam yaz indirimleri ile mümkün! Çünkü 2022 yılında da diğer indirim dönemlerinde olduğu gibi en sevilen ve en çok takip edilen oyunlar indirim listesindeki yerini aldı. 

Steam indirimleri 2022 yılı için konuşulan oyunlar arasında özellikle FPS ve RPG türü oyunlar için takipçilerin yoğun isteği olduğunu biliyoruz. Steam bu çağrılara cevapsız kalmadı ve daha liste açıklanmadan pek çok FPS türü oyun için indirim sinyalini verdi. Böylece rakiplerinle kıyasıya mücadele edeceğin eşsiz RPG oyunlarına daha uygun fiyatlarla sahip olabilir, oyun dünyasının altını üstüne getirebilirsin! 

Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman ve Saat Kaçta Başlayacak? 

Steam indirimleri 2022 yılının merakla beklenen haberlerinden biri. Çünkü milyonlarca takipçinin severek oynadığı binlerce oyun ve aktivite bu yaz da Steam’de indirimli! Yaz indirimleri sayesinde normalde yüklü maliyetlerle alınan en ünlü oyunlara, uygun fiyatlarla ulaşman mümkün. 

Steam yaz indirimleri için gün sayanların en çok merak ettiği konulardan biri de Steam yaz indirimlerinin saat kaçta başlayacağı. Elbette her detayı didik didik ettiğimiz yazımıyla bilmen gerekenlerin tümü burada!

steam-yaz-indirimleri-2022

Steam yaz indirimleri 23 Haziran 2022 tarihinde, saat 20:00’da başlayacak ve 7 Temmuz 2022’ye kadar sürecek. Yılın başından bugüne kadar tüm oyun tutkunları için en kazançlı indirimleri sunan Steam, yaz indirimleri ile bu kazançları katlamaya kararlı!  

Online oyun turnuvaları, uluslararası oyuncularla eğlenceli rekabet ortamları için oyunları satın almak şart ama oyun fiyatları da her geçen gün artıyor. Oyun oynamak isterken ekonomik tellere takılma diye Steam elini taşın altına koydu bile! Steam yaz indirimleri oyunlar kategorisinde seni eşsiz sürprizler bekliyor! 

Steam Yaz İndiriminde Alınabilecek Oyun Önerileri 

Steam indirimleri 2022 yılına damga vuracak indirim oranlarıyla geldi gelecek! Peki bu indirim furyasına hangi oyunlar dahil olacak? Senin gönlünde yatan aslanların listede yer alacağına şüphe yok ama aldığımız duyumlara göre indirime girmesi öngörülen sayısız oyun alternatifi var. Bunlar arasında aksiyondan maceraya, korku oyunlarından anime senaryolu popüler oyunlara kadar pek çok yapım yer alıyor. 

Senin için Steam’de popüler oyunların tahmini indirim oranlarını ve indirimli fiyatlarını hesapladık:

2022-steam-yaz-indirimi-oyun-listesi

Daha fazla oyun için tahmini indirim ve fiyat tablomuza göz atmayı unutma:

Oyunlar İndirim Oranı Tahmini Fiyatı Oyunun Türü
Black Desert (MENA) 90 2,90 TL MMORPG
PAYDAY 2 90 3,20 TL Aksiyon
The Sims 4 88 24,00 TL Simülasyon
TEKKEN 7 85 18,00 TL Dövüş
Sniper Elite 85 15.00 TL Aksiyon
Middle Earth: Shadow Of War 85 10.00 TL Aksiyon
Dragon Ball FighterZ 85 26,85 TL Dövüş
Far Cry 5 85 40,35 TL Aksiyon
Titanfall 2 80 40,00 TL Aksiyon
The Witcher 3: Wild Hunt 80 12,00 TL Aksiyon
The Crew 2 80 45,00 TL Yarış
Left 4 Dead 2 80 3,70 TL Hayatta Kalma
Need For Speed: Heat 79 105,00 TL Yarış
Stellaris 75 19,75 TL Strateji
Sid Meier’s Civilization VI 75 54,75 TL Strateji
NBA 2K22 75 107,25 TL Spor
Hearts Of Iron IV 75 19,75 TL Strateji
Europa Universalis IV 75 19,75 TL Strateji
Euro Truck Similator 2 75 9,35 TL Simülasyon
Cities: Skyline 75 16,25 TL Strateji – Simülasyon
Battlefield V 75 125,00 TL Aksiyon
Batman: Arkham Knight 75 14,75 TL Aksiyon
Arma 3 75 42,25 TL Aksiyon
Undertale 70 5,40 TL Rol Yapma
Mortal Kombat 11 70 24,60 TL Dövüş
Resident Evil 3 67 85,47 TL Aksiyon
For Honor 60 27,20 TL Aksiyon
Fallout 4 60 43,60 TL Aksiyon
Tropico 6 50 199,95 TL Strateji
Rust 50 154,00 TL Hayatta Kalma
Football Manager 2022 50 250,00 TL Spor
No Man’s Sky 50 105,00 TL Aksiyon
Sekiro 50 144,50 TL Souls Benzeri

Steam indirimleri 2022 yılının en çok beklenen indirim süreçlerinden biri. Çünkü bu indirim şansıyla birlikte normal satış fiyatından neredeyse yarı yarıya ucuz şekilde oyun almak mümkün olacak! Hatta bazı oyunlar için indirim tahminleri %50 bandını da aşmış durumda. Yani sevdiğin oyun alternatiflerinden birkaçı neredeyse çeyrek fiyatına satışa çıkabilir. Steam yaz indirimleri senin ve tüm oyun severlerin başını döndürecek fırsatlarla birlikte çok yakında başlayacak! 

Steam İndirimlerinden Nasıl En İyi Şekilde Yararlanabilirim?  

Steam yaz indirimleri 2022 yılında oyun almanın en keyifli alternatifini sunuyor ama çok daha güzel bir haberle indirimleri sollayacak kadar sevinmeye hazırlan! Çünkü çok yakında Ozan SuperApp Steam Cüzdan Kodu Cashback kampanyasıyla buluşmanı sağlayacak!  

Steam’de alışveriş yaparken puanlarınla oyun eşyalarını satın aldığın gibi Ozan SuperApp Cashback kampanyasıyla Steam yaz indirimleri sırasında harcadıkça kazanacaksın. Cüzdan kodu ödemelerin için tanımlanan Cashback kampanyaları sayesinde satın alma hareketlerin birer Cashback deposuna dönüşecek! 

Steam indirimleri 2022 yılında oyun alımlarını şaha kaldıracak fırsatlarla birlikte geliyor. Bilmen gereken tüm detayları gözler önüne serdiğimize göre, sıra geldi bu indirim furyasından bile herkesten daha kazançlı çıkmaya! 

Ozan SuperApp kullanan herkes gibi sen de Steam indirimleri 2022 süreçlerinin tümünde daha ayrıcalıklı olmaya hazır ol. 7/24 para transferi, QR ödeme ve tabii ki dijital servis hizmetiyle her an yanında olan Ozan SuperApp, Steam harcamaların için de Cashback fırsatlarıyla yanında olacak! 

Sen de Steam yaz indirimleri harcamalarında Cashback fırsatlarından faydalanmak için Ozan SuperApp’i indir, hem oyunda hem alışverişte hem de dijital finansta kazanan olmanın tadını çıkar!

Ozan SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.